GRIBSKOV - kernen i Nationalpark Kongernes Nordsjælland                                                    Gribskovs historie i 2 bind skrevet af Flemming Rune

 

Til forsiden   Se flere naturbøger                                      

NY BOG: På svampetur med Thomas

TAG PÅ SKATTEJAGT - KLIK HER

OM BOGEN »GRIBSKOV«:

Beskrivelse af bogen

Sådan blev bogen til

Se de første 25 sider af bind 1

Se de første 25 sider af bind 2

Se kortopslag i bogkortet

Rettelser / tilføjelser til 2.udgave  NYT!

Anmeldelser og omtale

TV & radio

Kontakt

BESTIL DEN NYE GRIBSKOV-DVD

GRIBSKOVBOGEN ER UDSOLGT - kom på venteliste!

OM GRIBSKOV:

Ti fine naturseværdigheder

Forskning

Historisk arkivmateriale

Tidligere bøger og hæfter

Uddybende artikler

Flotte billeder  NYT!

Skoven og klimaet  NYT!

Gammelskovsarter

SKOVENS ADMINISTRATION:

Skov- og Naturstyrelsen

FORSKNING OG UDVIKLING:

Skov & Landskab, Københavns Univ.

 

 

Senest opdateret 05-12-2010

 

ANMELDELSER OG OMTALE AF BOGEN:  SE SENESTE OMTALE NEDERST

Klik på linierne og læs, hør eller se:

Foranmeldelse i Kirke & Kro (Nødebo), årg. 32, nr. 6, 15. marts 2009.

Foranmeldelse i Nordkysten.nu, 25. marts 2009.

Foranmeldelse i Frederiksborg Amts Avis, 26. marts 2009.

Foranmeldelse i Ishesten, årg. 11, nr. 2, 1. april 2009.

Foranmeldelse i Politikens Lokalaviser (Allerødnyt), 2. april 2009.

Anmeldelse i www.rundtombogen.dk, 2. april 2009.

Pressemeddelelse fra Skov & Landskab, Københavns Universitet, 3. april 2009.

Anmeldelse i Natur og fugle, dofbasen.dk Gribskovområdet, 3. april 2009.

Reportage fra udgivelsesreception i Frederiksborg Amts Avis, 4. & 6. april 2009.

Reportage fra udgivelsesreception i Helsingør Dagblad, 4. april 2009.

Anmeldelse i Helsingør Dagblad, 4. april 2009.

Anmeldelse i Danmarks Radio P4, 4. april 2009, kl. 8:38-8:43.«

Anmeldelse i TV2 / Lorry, 4. april 2009, kl. 19:54-19:59. [klik og vælg derefter pkt.6 i programmenuen]«

Anmeldelse i Lokalavisen Nordsjælland, 4. april 2009.

Anmeldelse i Nordkysten.nu, 4. april 2009.

Reportage fra udgivelsesreception, www.skovognatur.dk, 7. april 2009.

Anmeldelse i Dagbladet/Frederiksborg Amts Avis/Sjællandske, 11. april 2009.

Anmeldelse i Birkerød/Rudersdal Avis, 11. april 2009. [netudgave; dss. Hillerød Posten 15. april 2009]

Anmeldelse i Berlingske Tidende, 12. april 2009.

Anmeldelse i Hillerød Posten, 15. april 2009. [netudgave 11. april 2009; også "det grønne område" 11.april]

Anmeldelse i Uge-Nyt Fredensborg, 15.-16. april 2009. [dss. Politikens Lokalaviser 2. april 2009]

Anmeldelse i Ugebladet - Hørsholm, 16.-17. april 2009. [dss. Hillerød Posten 15. april 2009]

Bestsellerlisten fra Arnold Busck i Politiken, 18. april 2009. [uge 15; også i Nordjyske 17/4]­

Anmeldelse i Ugeposten - Gribskov Kommune, 21. april 2009.

Anmeldelse i Skoven, årg. 41, nr. 4, 24. april 2009.

Bestsellerlisten fra Arnold Busck i Nordjyske, 24. april 2009. [uge 16]­

Helsingør Bycenter maj 09, postomdelt brochure, 27.april 2009.

Omtale i Planteforskning.dk, 29. april 2009.

Foredragsannoncering i Hillerød Posten, 30. april 2009.

Bestsellerlisten fra Arnold Busck i Nordjyske, 1. maj 2009. [uge 17]­

Omtale i Kirke & Kro (Nødebo), årg. 33, nr. 1, 1. maj 2009.

Anmeldelse i historie-online.dk, Dansk Historisk Fællesråd, 6. maj 2009.

Anmeldelse i Grønt Miljø, årg. 27, nr. 4, 12. maj 2009.

Anmeldelse i JP Radio, 16. maj 2009.  [netradioudsendelse 10 min. 50 sek.]

Anmeldelse i Berlingske Tidende, 20. maj 2009.

Anmeldelse i Weekendavisen, 20. maj 2009.

"Jubilæums-køtilbud" i Uge-Nyt Fredensborg & Frederiksborg Amts Avis, 26. maj 2009.

Anmeldelse i Ishesten, årg. 11, nr. 3, 27. maj 2009.  [forsidedato, juni 2009]

Interview i Fjord-TV, 28. maj 2009.  [udsendelsen bliver senere tilgængelig på web-tv]

Interview i DR-P1, 30. maj 2009, kl. 16.03-16.30. [netradioudsendelse ca. 25 min.]«

Bagside-humor i Politiken, 31. maj 2009.

Omtale i Natur og Miljø (Danmarks Naturfredningsforening), nr. 4, 1. juni 2009.

Anmeldelse i Politiken, 6. juni 2009.

Lektørudtalelse til bibliotekerne fra DBC (tidl. Dansk Biblioteks Center), 6. juni 2009.

Belønning for at finde vej i Gribskov - Frb. Amts Avis/Hillerød Posten, 13./16. juni 2009.

Én ud af ti gode i Politiken, 13. juni 2009.

Omtale i Skov og Land (Skov- og Landskabsingeniørerne), 2009, nr. 6, 22. juni 2009.

Omtale i Jord og Viden (Jordbrugsakademikerne), årg. 154, nr. 9, 25. juni 2009.

Omtale i Fritidsliv (Dansk Vandrelaug), årg. 80, nr. 4, juli/august, 29. juni 2009.

Omtale i Frederiksborg Amts Historiske Samfund, www.fahs.dk, 23. juli 2009.

Omtale i Vi Skogsägare, nr. 4-2009, 3. september 2009.

Omtale i Vangsgaards Antikvariat, katalog 27, september 2009.

Omtale i Lokalhistorisk Forening i Hillerød Kommune, årg. 24, nr. 1, oktober 2009.

TV-programserie i DK4 (1.del af 3), 6. november 2009, kl. 20:30-21:00 og flg. dage. J

TV-programserie i DK4 (2.del af 3), 13. november 2009, kl. 20:30-21:00 og flg. dage. J

TV-programserie i DK4 (3.del af 3), 20. november 2009, kl. 20:30-21:00 og flg. dage. J«

J De tre DK4-programmer vil kunne købes samlet på én DVD her på www.gribskov.net fra medio november 2009 for 125 kr. (+ porto 12 kr.).  JULEGAVEN TIL GRIBSKOV-ELSKEREN !

 

 « se desuden fotos under ' TV og radio '.

 ­ bøgerne har ligget på Arnold Buscks bestsellerliste over de ti mest solgte fagbøger i Danmark,

  i perioden 14. april til 7. maj 2009 (http://www.arnoldbusck.dk/bestsellerliste/?view=nonfiction).